Bryllup, Selskap, Møter og Konferanser

Dato mai 1, 2019 /Bamsrudlåven

Møter, Kurs og konferanser

Lokalene på Bamsrud er godt egnet for arrangering av møter, kurs og konferanser i rolige omgivelser. Man har tilgang på lerret, prosjektor, overhead, talestol, tråløst nettverk, flipover og høytaleranlegg med mikrofon.

Bamsrudlåven ligger sentralt plassert nær Mysen i Indre Østfold, kun en times kjøretur fra de store byene. Det er god kollektiv kommunikasjon fra Oslo med buss/tog.

Vi gir gjerne en omvisning på gården dersom det er ønskelig.

Ta kontakt, så finner vi en  skreddersydd løsning for ditt arrangement!

 

Gøy på landet

Bamsrudlåven, Restaurant Fortet og TeamKraft kan tilby et godt og sammensatt arrangement for firmaer/grupper som ønsker å senke skuldrene og ha det litt gøy på landet! Vi gir dere en god ramme rundt deres arrangement, med spennede aktiviteter og god mat i landlige omgivelser. Les mer her

BRYLLUP

Ønsker du et romantisk bondebryllup er Bamsrudlåven stedet for deg! Vi har kapasitet til selskap på opptil 100 personer på låven. Trevet blir da benyttet som gaverom, og i gamlestua kan det, hvis ønskelig, serveres kringle, kaffe, brus og frukt til gjestene mens brudeparet er hos fotografen. Når brudeparet ankommer blir det servering av velkomstdrink før man går til bords.

Vi ordner maten, dekker bord og står for serveringspersonell. Under middagen sørger  god komunikasjon mellom tostmaster og hovmester for at fesmåltidet skal bli vellykket og godt utført. Vi har drevet med bryllupsfeiring på låven siden 1997 og har opparbeidet oss god erfaring gjennom disse årene.

I andre etasje på Gamlestua har vi et større dobbeltrom med boblebad for å gi en behagelig avsluttning på dagen for de nygifte. Den påfølgende morgenen vil frokosten stå klar, og består av påsmurte snitter, juice, melk og Kaffe/Te.

Vi er behjelpelige med formidling av kontakter dersom man ønsker levende musikk i selskapet, blomster eller staselig transport fra kirken til gården. Ta gjerne kontakt for en uforpliktene prat og omvisning på gården.

Selskap

Vi sørger for at du kan å nyte ditt selskap med god mat og behagelig atmosfære. Lokalene er fleksible med kapasitet fra 10 – 100 personer og passer utmerket til merkedager, jubleum, konfirmasjoner og firmasammenkomster!

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud