Bamsrudlåven

Dato januar 1, 2022 /Bamsrudlåven

Bamsrudlåven ble etablert i 1997,  ligger ved Mysen i  Indre Østfold og drives av familien Klufterud. Vi driver selskapslokale og produserer vår egen iskrem med egg fra gårdens høner og melk fra nabogårdene.

Ideen om å gjøre om låven til selskapslokale kom etter en familietur til Disneyland i Paris i 1994. Bestemor Ducks restaurant i en gamel låve ble inspirasjon til å gjøre om låven. Vårt mål er å skape en lett og behagelig atmosfære, hvor man kan senke skuldrene og nyte god hjemmelaget mat basert på lokale råvarer.

Selskapslokalet går side om side med tradisjonell gårdsdrift. Eggproduksjon har det vært på Bamsrud Gård i over 30 år, og i dag er det 7500 frittgående høner som legger egg og selges under merkevaren Prior.

Å lage et gårdsprodukt av gårdens råvarer var lenge en drøm.  Ideen om å lage en italiensk inspirert melkeis kom natulig da en frier fra nabogården kom over åsen med fersk melk i spannet. Dagens melk og dagens egg gir dagens is! I 2013 sto et mikromeieri ferdig i underlåven, og produksjonen av Bamsrudlåven Gårdsis startet opp. Gårdsisen selges i enkelte daglivarebutikker rundt Oslofjorden. Forhandlerliste finner du her.

 

 

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud